Oprema za ugostiteljstvo

Profesionalna oprema za ugostiteljstvo predstavlja osnovu ponude kompanije Union Drvo. Kako smo specijalizovani za projektovanje i opremanje svih vrsta ugostiteljskih objekata, našim klijentima nudimo sve od nameštaja za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, preko suncobrana i tendi, do kuhinjske opreme i sitnog inventara.
Zvanični smo distributeri niza renomiranih svetskih proizvođača opreme za ugostiteljstvo koji svojim kvalitetom i dizajnom zadovoljavaju visoke standarde korisnika širom sveta.
Za opremanje ugostiteljskih objekata zadužen je sektor za projektovanje, izradu, isporuku i montažu opreme.
Da bi Union Drvo tržištu ponudilio kompletnu paletu profesionalne opreme za ugostiteljstvo, 2007. godine je postalo vlasnik preduzeća Tehnooprema inženjering koje postoji još od 1949. godine i koje je bilo gigant u oblasti opremanja ugostiteljskih objekata na prostoru stare Jugoslavije.
Sva oprema za ugostiteljstvo u ponudi Union Drva od 2012. godine može se videti u prvom HO.RE.CA centru na Balkanu, modernom i prostranom objektu smeštenom na Pančevačkom putu broj 64.
Union Drvo u svom timu ima projektni biro koji čine stručnjaci iz oblasti građevine, arhitekture i dizajna. Zahvaljujući tome posedujemo sve neophodne kapacitete za opremanje i najzahtevnijih HO.RE.CA objekata profesionalnom opremom za ugostiteljstvo, što obuhvata kompletno projektovanje i dizajn objekata prema potrebama i posebnim zahtevima kupaca.

OPREMA ZA SVAKI TIP UGOSTITELJSKOG OBJEKTA

Restorani, kafići, barovi, klubovi, hoteli:

Spa centri:

Bašte lokala ili površine oko bazena ugostiteljskog objekta:

Prateća oprema:

  • grejalice;
  • svetleće i ukrasne žardinjere.

Profesionalne kuhinje i šankovi:

Dodatna oprema: