Projektovanje ugostiteljskih objekata

Jedan od osnovnih ciljeva zaposlenih u ugostiteljstvu jeste podizanje usluge na viši nivo, kao i omogućavanje što prijatnijeg boravka gostima. Da bi navedeni ciljevi bili ostvareni uslovi koji moraju biti ispunjeni jesu:

  • kvalitet
  • funkcionalnost, i
  • dizajn

Naš projektni biro čine iskusne arhitekte i građevinski inženjeri koji će vam dati odgovore na sva pitanja i ponuditi idejno rešenje u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima. Kao kompanija specijalizovani smo za ugostiteljske objekte, ali smo u mogućnosti da realizujemo i poslovne, prodajne, stambene i sve druge tipove objekata.

Objekte opremamo po modelu inženjeringa, što obuhvata projektovanje, isporuku i montažu po sistemu „ključ u ruke“. Naše usluge obuhvataju i kompletno izvođenje radova potrebnih za pripremu objekta.

Projektovanje po svim grupacijama objekata podrazumeva izradu:

  • idejnog projekta, i
  • izvođačkog projekta.

Idejni projekat obuhvata usaglašavanje budućeg izgleda sa investitorom, uz predlog više idejnih rešenja, stila i dispozicije opreme. Pored toga, obuhvata i prikaz idejnih rešenja sa predlozima obrade, materijala, rasvete, podnih obloge, i sanitarnih čvorova, kao i planirani investicioni predmer radova.

Izvođački projekat predstavlja razradu usvojenog idejnog projekta sa svim potrebnim tehničkim prilozima.