Proizvodnja nameštaja Svilajnac

Komapanija Union Drvo je 2015. godine otvorila fabriku proizvodnje nameštaja u Svilajncu, na adresi Prilepska 2. Fabrika se prostire na 3000 m2 i opremljena je najsavremenijom opremom za obradu i preradu drveta i opremom za tapaciranje. Union Drvo u fabrici proizvodnje nameštaja zapošljava preko 35 stručno obučenih radnika.

Otvaranjem sopstvenog proizvodnog pogona za proizvodnju nameštaja i elemenata enterijera Union Drvo je stvorilo mogućnost da svoje proizvode prilagodi posebnim zahtevima arhitekata i dizajnera, posebno kada su u pitanju elementi od masivnog drveta ili specifični modeli dizajnerskih komada tapaciranog nameštaja. Fleksibilna proizvodnja zasnovana na principu "custom made" izrade nameštaja i delova enterijera prema nacrtu i projektu daje klijentima veliku mogućnost izbora modela, dimenzija i materijala za elemente enterijera svog ugostiteljskog objekta.

Ovakav način rada čini Union Drvo jedinstvenim na tržištu proizvodnje i distribucije nameštaja na domaćem ali i na stranom tržištu. Union Drvo iz dana u dan teži da svojim klijentima pruži vrhunski kvalitet, dizajn i veliki izbor novih modela stolica, fotelja, stolova kao i drugih delova enterijera.

Kontakt

Union Drvo
Pančevački put 64,
11210 Beograd

Telefon

+381 11 27 111 28

E-mail

infouniondrvo.com